Op zoek naar café?


    
café

Café Café Startpagina Facebook.
14 november 2017. Ik had veel zin om naar Café Café in Hasselt te komen vanuit Nederland. The Temperance Movement zou spelen. Het optreden werd afgelast. Café Café belooft vervolgens alle tickethoud ers restitutie van de gekochte kaartjes binnen 5 werkdagen.
lommel
Vooruit Café Vooruit.
Welkom in het grootste café van Gent! Naast lekker tafelen, bijpraten met vrienden of wat werken, kan je in het Vooruit Café ook regelmatig terecht voor een gratis Caféconcert, performances of een namiddag dansplezier. Pluis de agenda uit voor meer details.
lounge
Er is hier nog maar 1 café: welkom in De Geite, een van de. Hooglede Het Nieuwsblad.
Al zullen de chiroleden waarschijnlijk wel de fiets moeten nemen om ergens op café te gaan, want in De Geite is er maar eentje. Ja, en vroeger waren er wel zeker acht, weet Paul. Maar ik vind dat niet erg, ik ga niet meer op café he.
karaoke cafe
Café Wikipedia.
Zo refereert de naam van het Sittardse café t' Sjterfhoes" het sterfhuis nog aan deze tijd en werd uitbaatster Bet van Beeren van het Amsterdamse homo/lesbische Café t Mandje na haar overlijden in 1967 ook nog op het biljart opgebaard.
MEUBILAIR
Café Café Modern, Teuven.
Café Modern heeft een bijzondere inrichting. Pronkstuk, in lokaal 1 van deze voormalige dorpsschool, is het originele Decap dansorgel, dat op verzoek speelt en voor de nodige sfeer zorgt, meezingen en dansen is de boodschap. Er is een keur aan bieren op het vat.
Horeca
caf caf.
Deze site is een mooie manier om Caf Caf te leren kennen, maar langskomen is natuurlijk een nog betere manier van kennismaken. Twintigers, dertigers, veertigers, iedereen kan zich thuis voelen in de voormalige siroopfabriek die 18 jaar geleden werd omgebouwd tot de ideale plek om wat te keuvelen met vrienden of toevallige passanten.
koffieautomaat
Café d'O' Restaurant.
Café dO verwijst naar de eeuwige rust van de machtige Schelde, de ongerepte natuur langsheen het water en uiteraard de wil om fijnproevers een smakelijk intermezzo te bezorgen. Dankzij de passie van het jonge, gedreven team is Café dO vandaag uitgegroeid tot een restaurant met lekkere streek en seizoensgebonden gerechten en hemelse menus.
restaurant amsterdam
L-Cafe Belgisch Eetcafe Oude Markt 37 3000 Leuven.
Alle gerechten zijn ook mogelijk in meeneemvorm koud of warm. Wegen de lange gaartijden van onze gerechten en kleine keuken is het niet altijd mogelijk om snel iets bij te maken maar we zullen in dat geval altijd een alternatief voorstellen.
woerden

Contacteer ons