Zoeken naar café


    
café

Café Café Modern, Teuven.
Café Modern heeft een bijzondere inrichting. Pronkstuk, in lokaal 1 van deze voormalige dorpsschool, is het originele Decap dansorgel, dat op verzoek speelt en voor de nodige sfeer zorgt, meezingen en dansen is de boodschap. Er is een keur aan bieren op het vat.
Mechelen
GEUZENHUIS Café.
De Geus van Gent is een hartverwarmende plek, waar je thuiskomt en geniet van 20 bieren van t vat met limited editions, een topselectie wijnen en verschillende gueuzes. Een gezellige sfeer en fijne muziek in een uniek decor café salon biljart.
Amsterdam
Grand Café deSingel.
Van zakenman, politicus, particulier tot cultuurfanaat, allen hebben ze wel een reden om in het grand café hun eigen unieke ervaring te beleven. Ze laten zich inspireren door de lichtinval in deze transparante ruimte en ondervinden dat het uitzicht ons handelsmerk is.
online parkeren betalen amsterdam
Café Bota.
reserveren restaurant
BOZAR CAFÉ VICTOR BOZAR Brussel.
Van harte welkom in het BOZAR CAFÉ VICTOR, de uitgelezen plaats voor ontspanning, een gezellig moment onder vrienden of om na te praten over een van onze evenementen. Het BOZAR CAFÉ VICTOR biedt een gevarieerd menu aan voor elk moment van de dag: ontbijt, lunch, snacks of een laat avondmaal.
Dilbeek
Café Coureur. icon-account. icon-glass. payment-american_express. payment-apple_pay. payment-bitcoin. payment-dankort. payment-diners_club. payment-discover. payment-dwolla. payment-forbrugsforeningen
All official Belgian bank holidays. café coureur updates. Be part of the Café Coureur peloton and get all the latest info about events, group rides, new items in the shops, and other cool stuff you don't' want to miss! Don't' miss out!
bar
IJskar voor feest gezocht? De Café Crème ijswagens scoren altijd!
Copyright 2018 by Café Crème. Created by The Website Company. Café Crème maakt gebruik van bestanden zoals cookies en andere technologieën om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.
eetcafe den haag
Cafe The Joker.
Kleine Markt 16, 2000 Antwerpen. Café The Joker groter weergeven. De eerste Joker Comedy CD werd zondag 13 mei 2007 opgenomen in café The Joker, comedians: Alex Agnew, Xander De Rycke, Wim Helsen, Thomas Smith, Bert Gabriels en Nigel Williams.
Cafe

Contacteer ons