Meer resultaten voor café


    
café

Muntpunt Grand Café Muntpunt.
In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen. Anderzijds wenst het Grand Café de interesse voor de Nederlandse taal te koesteren. De dagschotels en andere wisselende aanbiedingen worden daarom in het café zelf in het Nederlands geafficheerd.
Music
cafe beaute beauty shop passion.
Zitten je falsies niet goed of heb je raad nodig over de beste wimperlijm voor jou? Aarzel niet en kom op de stoel zitten van de lasbaar en wij helpen je graag verder. Verzorgde handen en voeten zijn uw visitekaartje! Café Beauté biedt verschillende mogelijkheden om ze te verzorgen en te ontspannen.
cafe
IJskar voor feest gezocht? De Café Crème ijswagens scoren altijd!
Copyright 2018 by Café Crème. Created by The Website Company. Café Crème maakt gebruik van bestanden zoals cookies en andere technologieën om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.
Cafe
Café GC De Rinck.
In ons café kan je elke woensdagmiddag terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is het de locatie van maandelijkse activiteiten zoals De Rinck aan Z, de spelavond van Anderlecht, elke tweede vrijdag van de maand en het Naaicafé dat we organiseren samen met FEMMA.
cafe
Sfinks Café Sfinks.
Met spijt in het hart melden we jullie dat Sfinks Café gesloten is. Midden jaren 80 groeide uit de villa een café. Het kwam spontaan, naast workshops, voorstellingen en andere zaken. In 1994 vond het Sfinks Café zijn plekje in het mooie pakjeshuis van het Boechoutse treinstation.
utrecht
Eet cultuurcafé De Werft.
groningen
cafe Gomez.
Het vernieuwde plein miste volgens ons nog een plek waar je met een aperitief en aangepast hapje de werkdag kan wegspoelen, maar waar je ook tot in de vroege uurtjes kan blijven plakken. Onze huisgemaakte tapas onderstrepen onze passie voor foodsharing.
koffieautomaat
90-jarige runt al 45 jaar café in Pittem Focus en WTV.
Op je negentigste nog elke dag een café runnen, het is niet aan iedereen gegeven. Voor Lydie Sabbe van Café De Rysselende is het nochtans de normaalste zaak van de wereld. Ze mag dan wel pensioengerechtigd zijn, nog elke dag staat ze achter de toog van haar café in Pittem.
genk

Contacteer ons