Op zoek naar café?


    
café

cafe beaute beauty shop passion.
Zitten je falsies niet goed of heb je raad nodig over de beste wimperlijm voor jou? Aarzel niet en kom op de stoel zitten van de lasbaar en wij helpen je graag verder. Verzorgde handen en voeten zijn uw visitekaartje! Café Beauté biedt verschillende mogelijkheden om ze te verzorgen en te ontspannen.
cafe ijsselstein
Café GC De Rinck.
In ons café kan je elke woensdagmiddag terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is het de locatie van maandelijkse activiteiten zoals De Rinck aan Z, de spelavond van Anderlecht, elke tweede vrijdag van de maand en het Naaicafé dat we organiseren samen met FEMMA.
bekend
Cafe de Prof.
Elke dag: 18 24 uur: Fles sterke frisdrank/red bull 40/50 24: Fles sterke frisdrank/red bull 50/60 SUPER WEEKPROMO: 2L RODE VODKA ERISTOFF. Elke dag: 18 24 uur: Fles sterke frisdrank/red bull 40/50 24: Fles sterke fris/red bull 50/60 NIEUW IN DE PROF: TEQUILA ROSE 2.5 The Smooth Devil, enkel in DE PROF te krijgen!
restaurant
Café Café Modern, Teuven.
Café Modern heeft een bijzondere inrichting. Pronkstuk, in lokaal 1 van deze voormalige dorpsschool, is het originele Decap dansorgel, dat op verzoek speelt en voor de nodige sfeer zorgt, meezingen en dansen is de boodschap. Er is een keur aan bieren op het vat.
helly hansen oslo
GEUZENHUIS Café.
De Geus van Gent is een hartverwarmende plek, waar je thuiskomt en geniet van 20 bieren van t vat met limited editions, een topselectie wijnen en verschillende gueuzes. Een gezellige sfeer en fijne muziek in een uniek decor café salon biljart.
werkplek cafe utrecht
Grand Café deSingel.
Van zakenman, politicus, particulier tot cultuurfanaat, allen hebben ze wel een reden om in het grand café hun eigen unieke ervaring te beleven. Ze laten zich inspireren door de lichtinval in deze transparante ruimte en ondervinden dat het uitzicht ons handelsmerk is.
restaurant amsterdam
Grand Café Modeste.
Elke vrijdag en zaterdag is het bij Grand Café Modeste ambiance. U bent welkom vanaf 18 uur om met je vrienden lekker te komen smullen om vanaf 22.00 de beentjes te strekken op onweerstaanbare dansmuziek van vroeger en nu tot 2 uur.
btw op koffie
Café Combinne Archeduc.
Café Combinne is er elke week, behalve tijdens de schoolvakanties tenzij anders aangeduid. Alle Café Combinnes zijn tot eind juni geannuleerd om de verdere verspreiding van het coronavirus in te perken. Wij danken jullie voor jullie begrip. Café Combinne Asse.
grand cafe amsterdam

Contacteer ons