Resultaten voor comedy


    
comedy

Amelie Albrecht wint Humo's' Comedy Cup 2018 en volgt hiermee Jens Dendoncker op! Humo: The Wild Site.
Wie Humos Comedy Cup wil herbeleven en ontdekken hoe Amelie Albrecht de jury overtuigde kan op zondag 23 december 2018 om 22.55 terecht bij Q2. Zie ook onze blik achter de schermen.: Zoek meer artikels over: comedy cup, jens dendoncker, Sander VDV, humo's' comedy cup 2018, amelie albrecht, jasper posson.
hotel antwerpen centraal
Comedy Marathon 2019 Tele Ticket Service.
Wie het dit jaar wordt, is nog even een verrassing, maar trouwe fans van de Comedy Marathon weten dat ze zoals altijd een grand cru comedy-avond mogen verwachten. De Comedy Marathon is en blijft een benefietvoorstelling waar alle comediansvolledig gratis optreden.
up
Inschrijving Comedy Clinic UZA trekt aan.
Op de affiche staan dit jaar Chris Van der Ende finalist Lucky Strike Talent, juryprijs en publieksprijs Culture Comedy Award, Bert Gabriels Zonde van de zendtijd en MC Sven Hardies finalist 123 Comedy Award en Gagacup. De inschrijvingen zijn afgesloten.
up
123 Comedy Club.
Amelie Albrecht wint Humo's' Comedy Cup 2018! Amelie Albrecht heeft als eerste vrouw Humo's' Comedy Cup gewonnen. Je kan haar nog steeds boeken voor korte sets in combinatie met andere comedians uit ons aanbod. Bent u op zoek naar een stand-up comedian, cabaretier, improvisator, cartoonist of comedyschrijver dan bent u bij ons aan het juiste adres.
up
comedy karaoke canvas.be. canvas. VRTNU. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
Comedy Karaoke: Vrouwendag. 10 nov Op 11 november vieren we Vrouwendag. Dat is naast een reden tot vieren ook een valide argument om de Comedy Karaoke bij vrouwen te laten passeren. duur van de video: 0120.: De Ideale Wereld. Comedy Karaoke: Club Brugge.
ziggo
ROADKILL COMEDY.
Opnieuw werd de locatie te krap en in 2015 verhuisden we naar het sympathieke volkscafé Leuven Central. Intussen is Roadkill Comedy na 9 jaar van telkens een volle zaal en veel ambiance een begrip en nee, bescheiden zijn we hier absoluut niet over!
bed and breakfast amsterdam centrum
De staat van de Vlaamse comedy: daar zijn de specialisten" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Dit weekend is het tijd voor de eerste premières van de Vlaamse comedians ik hou niet zo van het woord komiek: Dries Heyneman stelde zijn nieuwe worp voor, ook mediacriticus Xander De Rycke stelde zijn nieuwe boorling voor, net als komische kok Joost Van Hyfte. De eerste is een behoorlijk klassieke cabaretier, de twee anderen bespelen een niche. En net dat laatste is een trend. Comedy is nog altijd hot" in Vlaanderen. De grote boom" lijkt even voorbij, maar in zowat 15 jaar tijd is de parochiezalencultuur ontwikkeld tot een strakke business. Met programmatoren van schouwburgen die een oogje in het zeil houden, managementskantoren die de artiesten begeleiden, comedians die er kunnen van leven lange tijd was dat enkel iets voor Urbanus, Geert Hoste en de nationaal minder bekende Karel Declercq, televisie die de comedy heeft ontdekt en vooral ook het brede publiek dat naar de zalen trekt. Nog opvallend de voorbije jaren: promotoren die grote internationale namen naar ons land lokken en in de grootste zalen laten optreden. Het is maar de vraag of er meer publiek zal komen voor comedy, is de bovengrens niet bereikt? Er is nog altijd een continue instroom van nieuwe namen, van nieuw talent.
podium verhuur
Nigel Williams stand-up comedy Hoe het gaat De Theatergarage.
000, 0 items. Home / Event / Nigel Williams stand-up comedy Hoe het gaat. Nigel Williams stand-up comedy Hoe het gaat. 08 dec 1930: 2100: Nigel Williams stand-up comedy Hoe het gaat Selecteer type: Kijken en luisteren, Comedy Selecteer leeftijd: Volwassene.
Funny

Contacteer ons