Meer resultaten voor Keldertheater


    
Keldertheater

Foute vriend in keldertheater Aalter Regio HLN.
Verberg deze tip. Foute vriend in keldertheater. 16 december 2015. Deel 0 Tweet. Komieken Koen Dewulf uit Eeklo en Christophe Stienlet van Foute Vrienden geven op donderdag 17 december een comedy try-out in het keldertheater van het gemeentehuis, Europalaan 22 in Aalter.
seo sea training
Fakkelteater Keldertheater Antwerpen WeekUp.
best mobile vpn
Sloef in keldertheater Aalter Regio HLN.
Verberg deze tip. Sloef in keldertheater. 25 maart 2017. Deel 0 Tweet. Poppentheater Sloef speelt op zaterdag 25 maart om 11 uur de voorstelling Wee-wee-wee, voor kinderen van vier tot acht jaar. In het keldertheater van het gemeentehuis, Europalaan 22.
vankerkhovents.be
Fakkelteater Keldertheater Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Van 2 maart 2018 tot 1 april 2018. Fakkelteater Keldertheater Antwerpen. Van 12 februari 2018 tot 12 april 2018. Poppentheater Klein maar moedig speelt De zevende dwerg. Fakkelteater Keldertheater Antwerpen. Van 20 april 2018 tot 5 mei 2018. Welbespraakt en veelbesproken. Fakkelteater Keldertheater Antwerpen.
Comedy Try outs Aalter Het leukste try out theater in Aalter.
Over Comedy Tryouts Aalter. Comedy Try outs Aalter is een initiatief van Arnout Van den Bossche in samenwerking met de gemeente Aalter. De voorstellingen gaan door in het Keldertheater van het gemeentehuis van Aalter Europalaan 22, 9880 Aalter en starten om 20h.
Gratis gebruik feestzalen voor erkende verenigingen Gemeente Aalter.
Tot slot kan je volgende feestzalen en GOC's' nu ook reserveren via www.aalter.be/accommodatie.: het keldertheater TRAKK, in het gemeentehuis.; het gemeentelijk ontmoetingscentrum GOC van Poeke, Sint-Maria-Aalter, Aalter-Brug, Lotenhulle, Bellem en het oud-museum in Bellem. Na de reservatie ontvang je een bevestiging van de cel Evenementen.
Contacteer ons Bert Leysenkring.
Gelieve volgende fouten te corrigeren.: Keldertheater achter PC Balen. Gustaaf Woutersstraat 29, 2490 Balen. Het Getouw, Mol. Molenhoekstraat 2, Mol. Vrijetijdscentrum De Kruierie. Bevrijdingsstraat 2, 2490 Balen. Minard Schouwburg Gent. Korianderstraat 13, Gent. Sint-Jan Baptistkerk Gerheide. Sint Jansstraat 62, 2490 Balen.
De Muze in keldertheater Aalter Regio HLN.
De Groene Beuk organiseert vandaag een optreden van de muziekgroep De Muze, in het keldertheater van het gemeentehuis, Europalaan 22 in Aalter. De Muze is een band uit Evergem die nummers brengt in het Oost-Vlaams dialect. Kaarten kosten 8 euro.

Contacteer ons