Meer resultaten voor comedy


    
comedy

Comedy Marathon 2019 Lachen voor het goede doel Capitole Gent.
De Comedy Marathon is en blijft een benefietvoorstelling waar alle comedians volledig gratis optreden. De winst ervan gaat integraal naar goede doelen en dankzij jouw komst verbeter je de toekomst van enkele duizenden kinderen en jongeren. De Comedy Marathon is een initiatief van mentalist Gili Lieven Gheysen en komt tijdens het seizoen 2018-19 voor de 8ste keer naar Capitole Gent.
online cursus software
Comedy in De Living CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg.
Comedy in De Living. 10de seizoen Comedy in De Living. We zijn 10 jaar verder en Staminee De Living, Steven Goegebeur, een kritisch maar warm en gul publiek en een hele rits comedians zorgen nog steeds voor hilarische, knusse en sfeervolle dinsdagavonden vol gegibber, gegniffel, met links en rechts een schaterlach of gebulder.
up
Comedy for the Climate Stadsschouwburg Antwerpen.
De opbrengst van Comedy For The Climate gaat integraal naar de werkings en proceskosten van Klimaatzaak. Kaarten kosten 25 en 30 euro. Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
hotel antwerpen centraal
Inschrijving Comedy Clinic UZA trekt aan.
Op de affiche staan dit jaar Chris Van der Ende finalist Lucky Strike Talent, juryprijs en publieksprijs Culture Comedy Award, Bert Gabriels Zonde van de zendtijd en MC Sven Hardies finalist 123 Comedy Award en Gagacup. De inschrijvingen zijn afgesloten.
iphone kopen maastricht
123 Comedy Club.
Amelie Albrecht wint Humo's' Comedy Cup 2018! Amelie Albrecht heeft als eerste vrouw Humo's' Comedy Cup gewonnen. Je kan haar nog steeds boeken voor korte sets in combinatie met andere comedians uit ons aanbod. Bent u op zoek naar een stand-up comedian, cabaretier, improvisator, cartoonist of comedyschrijver dan bent u bij ons aan het juiste adres.
netflix
Vlierbeekse Feesten.
Finalist Lunatic Comedy Award 2015 en halve finalist in Humos Comedy Cup 2014, geselecteerd voor Get Up Stand Up én vast voorprogramma van Gunter Lamoot. Julie Van Praet. Julie werkt in een callcenter, heeft geen lief, geen geld en geen huis.
programma voor website te maken
ROADKILL COMEDY.
Opnieuw werd de locatie te krap en in 2015 verhuisden we naar het sympathieke volkscafé Leuven Central. Intussen is Roadkill Comedy na 9 jaar van telkens een volle zaal en veel ambiance een begrip en nee, bescheiden zijn we hier absoluut niet over!
Rookie Comedy Arenberg.
Peter Hens, gekend van Voor De Leeuwen op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een jonger publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal van jong tot oud voor hem te winnen. Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn.

Contacteer ons