Op zoek naar philippe geubels show?


    
philippe geubels show

Philippe Geubels Tele Ticket Service.
Bedankt voor alles. Philippe Geubels scoorde onlangs enorm met het tv-programma Taboe. Het enorme succes leidde tot de aanhoudende vraag om Philippe ook live in het theater te kunnen zien. Zijn eerdere voorstellingen Droog en Hoe moet het nu verder waren succesverhalen. Even succesvol was zijn tournee Bedankt voor alles. Dit was geen best of van de laatste 10 jaar, maar een show met volledig nieuw materiaal.
Philippe Geubels Cabaret en Theater Tickets Bestellen TopTicketShop.nl.
Zo hoeft u nooit meer een show van Philippe Geubels te missen! Philippe Geubels heeft voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van Philippe Geubels en meld je aan op onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een bericht van ons zodra er weer tickets beschikbaar zijn van Philippe Geubels!
bol.com Philippe Geubels Droog Dvd Dvd's.'
Artiesten: Philippe Geubels. 4.5 van de 5. Afbeelding 1 van 2. Op 26 april 2008 ging Philippe met zijn show DROOG" in premiere in een bomvolle renbergschouwburg en we zagen dat het goed was. Philippe Geubels weet wat droge humor inhoudt.
Recensie Review Philippe Geubels Arenberg Antwerpen. Tabs Concertnews.be.
Geubels gaat ook verder in de show in interactie met zijn toeschouwers, vooral dan met diegenen die op de eerste rij zitten. Zoals de Nederlander Marco die wat pocht dat hij met de Vlaamse Vanessa maar liefst zes keer per jaar op reis gaat. Geubels heeft al meteen in het snuitje wat haar mogelijks dreef om een relatie met hem aan te gaan: het geld. Verder is er nog de 24-jarige Kirsten veel te jong volgens een oudere dame voor Philippe maar die is het niet eens met haar: Als er gras op het veld staat mag er gesjot worden.
Philippe Geubels lacht met gehandicapten Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Philippe Geubels lacht met gehandicapten. Philippe Geubels gaat voor het eerst een programma voor Eén maken. In 2017 steekt hij in Taboe de draak met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen. Dinsdag 25 oktober 2016 om 0100.:
VIER. ionicons-v5-a.
Dit kan problemen veroorzaken met sommige delen van de website. Werk bij naar de meest recente versie van uw browser of gebruik een andere browser zoals Google Chrome. Deze pagina kon niet gevonden worden. Ga naar de homepagina van vier.be.
Philippe Geubels Droog DVD bookspot.be.
Extras: The making of Droog" Voor de show Na de show Andy Kaufman Tribute Super 8 De Slimste Mens 2008 Philippes favoriete MLF clips Ik vind die Bert Gabriels wel goed" Mijn Moeke Ik vind het zelf eigenlijk wel goed" Philippe Geubels Ook bekend van: De Slimste Mens Ter Wereld Mag ik u kussen?
Philippe Geubels lacht met Marokkanen, holebi's' en gehandicapten! En ook jij gaat je lach niet kunnen inhouden.
De komende zondagen doorbreekt Philippe Geubels het taboe, want in zijn eerste show voor Eén spot hij met alles waar je normaal niet mee mag lachen. En lachen mag zeker, want zijn slachtoffers zitten zelf in de zaal en lachen lustig mee.

Contacteer ons