Meer resultaten voor comedian boeken


    
comedian boeken

Cabaretiers boekt u bij Artiest.nu. MultiDatesPicker for jQuery UI.
Voor uw evenement, personeelsfeest of bedrijfsfeest kan een Nederlandse cabaretier of stand-up comedian een bijzonder leuke surprise-act zijn. Ook op congres of symposium kunnen uw bezoekers met een kort en luchtig optreden van een cabaretier of stand-up comedian even afstand van de materie nemen en is men daarna weer scherp voor het vervolg van de dag. Uiteraard bieden sommige cabaretiers de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Bij artiest.nu kunt u denken aan cabaretiers als Sanne Wallis de Vries of Jan Jaap van der Wal. Maar ook bekende Nederlanders als Najib Amhali of Andre van Duin kunnen met totaal verschillende optredens uw feest of event met hun prachtige grappen en aanstekelijke mimiek opluisteren. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten en evenementen bij artiest.nu prominente artiesten/cabaretiers te boeken die hun, soms avondvullende optredens, geheel omlijsten met muziek en daarbij met mooie verhalen en grappen het publiek aan het lachen brengen en soms tot nadenken stemmen.
Ranking
Home Steven Goegebeur.
CC Palethe Overpelt. Shop Boeken en DVD's' van Steven. Boek De Man van Morgen 1995., Zeefdruk Man van morgen 5000., DVD Man van de wereld 1500., DVD/CD De geknipte man 1500., Anderen over Steven. Steven is een uniek talent in de hedendaagse comedy. Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven de anderen uit. Waar veel comedians agressief, dwangmatig en ongezellig zijn, blinkt Goegebeur uit in zijn knuffelgehalte. Hij heeft een zeer aangename, vlotte babbel en vooral brengt hij, simpelweg, steengoede humor. Zelfs een publiek dat niet met Goegebeur vertrouwd is, ligt na een paar minuten al dubbel van het lachen. Zijn grappen zijn universeel, voor jong en oud, slim en dom. Geen al te hoogdravende kritieken op actualiteit of politiek, maar vooral herkenbare verhaaltjes uit het alledaagse leven, krankzinnige grootvaders, pijnlijke geslachtsoperaties en griezelige verpleegsters. Een mens naar mijn hart. Een van de weinigen die de mode zullen overleven. Is Steven wel een stand-up comedian?
https://www.vlaamskrediethuis.be/kredieten-samenvoegen
jvh-home.
Keyboost Vlaanderen
Bas Birker.
Wil je Bassie contacteren? Wil je Bassie boeken? Dat kan ook. Liever nog zelfs. Persaanvragen tv, radio, geschreven pers, redactiewerk, copywriting, maatwerk by Bas Birker. Boekingen Vlaanderen en Nederland.: Culturele Centra, verenigingen, corporate shows, festivals. Boekingsaanvragen stuurt u bij voorkeur met vermelding van datum, locatie en een woordje uitleg over de speelomstandigheden van het optreden. Er zijn heel veel mensen die graag comedian willen worden.
Bert Kruismans Wikipedia.
Op VTM was hij van de partij in Polspoel en Desmet. Hij werd vooral bekend door zijn rol als rechter in De Rechtvaardige Rechters en als topquizzer in het televisieprogramma De Slimste Mens ter Wereld waar hij de winnaar werd in het derde seizoen.
Cabaretier of comedian boeken ComedyWeb.
Cabaretier of comedian boeken. Cabaretier of comedian boeken? Een goede cabaratier of comedian weet met humor een zaal te bewegen, mee te slepen in een verhaal en een groep achter te laten met een voldaan gevoel. Zou dit ook kunnen passen bij uw evenement?
Stand-up comedian boeken bij Sprekersbureau.com. Stand-up comedian boeken bij Sprekersbureau.com.
Cabaretier en televisiepersoonlijkheid Jörgen Raymann is een geboren spreker, entertainer, presentator en gastheer. Cabaretiers, Workshops, Leiderschap management, Stand-up comedians, Training workshops. De veelzijdige Thomas Platzer is een prijswinnend cabaretier en stand-up comedian en daarnaast ook nog Lees meer. 1316 BW Almere.
Geert Hoste.
Op deze pagina vind je dvds, boeken en cds van Vlaanderens bekendste standup comedian. Naar de shop. Hilarisch en vlijmscherp. Het Laatste Nieuws. Een volksheld, die de heilige drie-eenheid van België koning, katholicisme en kapitaal met sardonisch plezier aan stukken slaat.

Contacteer ons