Meer resultaten voor belgische comedian


    
belgische comedian

5to9.
In 2017 komt Lukas Lelie met zijn eerste avondvullende show: Ik" doe mijn best. Het is al lang duidelijk dat deze jonge comedian het één en ander niet helemaal begrijpt en niet kan. Aangezien het leven er door ouder te worden niet bepaald gemakkelijker op geworden is, betekent een volavondshow van Lukas extra veel onkunde, onbegrip en vooral: heel veel jokes.
artiestenbureau antwerpen
belgische stand up comedians.
Top 10 Belgische cabaretiers. Sinds toen werd Geubels in een razend tempo bekend, zowel in België als in Nederland en trekt hij tot op de dag van vandaag volle theaterzalen met zijn cabaretprogrammas.Verdiend staat Philippe Geubels op nummer één in de Belgische Cabaretiers Top 10.
google zoekmachine optimalisatie
Comedian Kamal Kharmach over zijn gewichtstoename: Het" gaat niet goed met mij en ik durf dat zeggen" TV Showbizz HLN.
Kamal Kharmach en Bouba Kalala leggen hun leven voor één dag in de handen van hun Instagram-volgers. De comedian vindt het belangrijk om ook zijn verhaal te vertellen als het minder goed met je gaat. H eel veel mensen willen alleen maar over succes praten, niet over de moeilijkheden.
x
Philippe Geubels.
Beste Kijkers Nederland. Vanavond op Om 20.30u op RTL4 ben ik de allereerste Belgische teamcaptain in Beste Kijkers Nederland. 1 maand 3 weken geleden Gisteren laatste keer in Hasselt, volgende shows in @KursaalOostende met de geweldige mannen van @COMEDYSHOWSbe https//t.co/dI6uVEY4DE.:
verbindende communicatie
canvas.be. VRTNU. Play. Facebook. Twitter. Instagram. canvas. CIM. Uit in Vlaanderen. VRTNU. VRTNU. VRTNU.
kijktips van de week. maandag om 21u: Van Peel overleeft 2018. Tiende eindejaarsconference van de Antwerpse comedian Michael Van Peel. dinsdag om 22u05: My brilliant friend. Italiaanse dramareeks over het leven van twee vriendinnen die opgroeien in een volksbuurt in Napels.
De Raaskalderij Belgische comedians kondigen drie dagen van nationale too soon af.
Ten gevolge van de aanslagen in Zaventem en Maalbeek kondigen Belgische comedians drie dagen van nationale too soon af. Drie dagen lang zullen satirici, stand-up comedians en cartoonisten zich onthouden van grapjes over de gruwzame terreuraanslagen, die alleen met liefde, stilte en troost beantwoord kunnen worden. Geert Hoste, de officiële woordvoerder van alle Belgische humoristen.
Waarom komen Belgische comedians niet naar Nederland? NRC.
De Belgen Wim Helsen en het duo Kommil Foo hebben weliswaar in het Nederlandse cabaret een imposante carrière opgebouwd en dankzij zijn tv-optredens is Philippe Geubels met zijn droge humor ook in Nederland een populaire komiek. Maar verder zijn er nauwelijks Belgische comedians die hier voet aan de grond krijgen.
Gili charlatan.
Dat theater ligt in het 11e arrondissement, gekend voor de vele theaterhuizen en concertzalen. Op donderdagen zullen de Parisiens zich kunnen nestelen in de rode fluwelen zetels en kennis maken met Gili zijn manipulaties, humor en spektakel. C'est' génial, quoi.

Contacteer ons