Resultaten voor stand up comedian inhuren


    
stand up comedian inhuren

Freddy De Vadder.
Freddy op café Freddy gaat terug op café, 45 minuten rock n roll comedy in de buurt van de toog! Freddy op café Freddy gaat terug op café, 45 minuten rock n roll comedy in de buurt van de toog!
Bart Cannaerts, stand-up-comedian De Standaard.
29 maart 2008 om 0000: uur. Bart Cannaerts won met zijn eerste optreden als stand-up-comedian in 2006 al meteen de Nederlandse Culture Comedy Award. In 2007 won hij Humo's' Comedy Cup. Op Humo's' Pop Poll trad hij op samen met de Neveneffecten.
Jandino Asporaat boeken of inhuren Easybookings.
Jandino Asporaat is stand-up comedian / cabaretier en presentator. Op dit moment toert Jandino weer door het land met zijn vierde theatervoorstelling De Revue. Ook is hij sinds september 2013 te zien als teamcaptain in het RTL4 Programma Wie ben Ik.
Stand-upcomedy Wikipedia.
De eerste Nederlandse stand up comedian was de Joodse moppentapper Max Tailleur Op 7 november 1952 begon Tailleur het cabaret De Doofpot in een voormalig café aan het Rembrandtplein in Amsterdam, waar hij tot 1966 met veel succes zijn moppen tapte.
Ronald Goedemondt.
Tasty Comedy.
4 gangen-diner en comedy. Scheveningen is in beginsel een schitterende badplaats en één van de meest bijzonder plekjes van Nederland. De Pier is een landmark dat elke Nederlander zal kennen, en midden op deze schitterende Pier, vind je onze Comedy Show.
Stand up Comedy Act Boeken? Direct op ShowBird.com!
Mino van Nassau Mino is een comedian met een Indian flavour. Zijn Indiase achtergrond speelt een grote rol in zijn stand up comedy. Ook heeft hij veel van zijn grappen te danken aan zijn Nederlandse vrouw en familie. Mino heeft inspiratie opgedaan bij vermaarde comedians als Russell Peters, Carlos Mencia, Gabriel Iglesias en Chris Rock. Mino beheerst, naast het uitbeelden van diverse typetjes, accenten van culturen als de Amerikaanse, Britse, Antilliaanse, Chinese, Japanse, Marokkaanse, Turkse en het Nederlands met de zachte g. Mino is uitstekend in te zetten als gastspreker of bij een bedrijfspresentatie. Bekijk alle acts van deze artiest. Deel deze pagina. 0 reviews geschreven over deze act. DE, NL, EN. 3 tot 6m2 en microfoon. Stilte en geen ruis. De artiest komt uit Zoetermeer Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie. 1-op-1 met de artiest. Stand up Comedy Act boeken of inhuren doe je hier via Showbird.
Thijs Kemperink Standup Comedian / Cabaretier / Presentator.
Skip to Content. Standup Comedian / Cabaretier / Presentator. Hey hallo jij daar! Wat leuk dat je mijn website even bezoekt. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Thijs Kemperink, geboren op 28 november 1982 en sinds dat moment woon achtend in het mooie, kleine Albergen.

Contacteer ons