Op zoek naar nederlandse comedians?


    
nederlandse comedians

Nederlandse Standup-Comedians: thenetherlands.
Finkers, ik woon in enschede, ik mag nieteens hardop een andere noemen P.: ik ben niet zo'n' grote fan van nederlandse comedians, er zijn best wel wat leuke en menig comedy club is wel leuk voor een uurtje, maar ik zou geen kaartje kopen voor een groot optreden.
cabaretier
Cabaretiers database.
Voor u samengesteld door Comedyweb.nl, het cabaretoverzicht van Nederlands en Vlaams bekendste cabaretiers, comedians, duos, groepen etc. Klik op de namen voor meer informatie, biografieën, videos en shows. Wij hebben de cabaretiers voor u geordend op voornaam. Zoekt u bijvoorbeeld naar Theo Maassen dan kijkt u bij de T. Claudia de Breij. Diederik van Vleuten. Eric van Sauers. Erik van Muiswinkel. Freek de Jonge. Henry van Loon. Herman van Veen. Jan Jaap van der Wal. Klaas van der Eerden. Lenette van Dongen. Leon van der Zanden. Mark van de Veerdonk. Nabil Aoulad Ayad. Paul van Vliet. René van Meurs. Sanne Wallis de Vries. Youp van het Hek. Begijn Le Bleu. Freddy de Vadder. Nederlandse cabaretduos en groepen.:
krediet
Cabaretiers Theaters in Nederland.
Selecteer een pagina. Nederland kent een enorme diversiteit aan cabaretiers en cabaretières. Cabaret is waarschijnlijk het meest populaire genre in de Nederlandse theaters en voorstellingen van bekende cabaretiers zijn zeer regelmatig uitverkocht. Op zoek naar alle biografieën van cabaretiers? We hebben ze allemaal voor je op een rij.
verbindende communicatie
De Top 10 Cabaretiers Nederland.
Hij ging er met zowel de publieksprijs als met de juryprijs vandoor. Hierna heeft hij zich als eerste lid aangesloten bij de Comedytrain. Tegenwoordig is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse comedy scène en wordt hij door vele gezien als Nederlands beste cabaretier.
Top 10 Beste Cabaretiers van Nederland Alletop10lijstjes.
Vanaf dat moment legde hij zich toe op het maken van films. Ook blies hij zijn zangcarrière nieuw leven in. Overigens kruipt het bloed waar het niet gaan kan; met de voorstelling Spiksplinter maakte Teeuwen in 2011 zijn comeback in de Nederlandse theaters.
Lijst van Nederlandstalige cabaretiers Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Hieronder volgt een alfabetische lijst met Nederlandstalige cabaretiers en cabaretgezelschappen, die nog actief zijn, gestopt zijn of al overleden zijn en een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia hebben. Personen die onder meerdere namen bekend zijn kunnen meerdere keren vermeld zijn. Gaat in het algemeen om Nederlandse en Vlaamse cabaretiers.
Cabaretiers en cabaretgroepen cabaret.nl.
Staat er speellijst achter een naam, dan kunt u direct doorklikken naar de speellijst van deze cabaretier of cabaretgroep. Informatie over een afzonderlijk lid van een cabaretgroep vindt u bij de betreffend groep. Het overzicht is gesorteerd op de voornaam.
Nederlandse cabaretiers: toen en nu.
Jan Jaap van der Wal 2000. Maakte furore bij Dit was het nieuws als vast panellid, met aan de andere zijde Raoul Heertje. In 2011 stopte hij daarmee om zich te richten op de Nederlandse versie van The Daily Show.

Contacteer ons