Meer resultaten voor vlaamse stand up comedians


    
vlaamse stand up comedians

Erhan Demirci Comedian/presentator.
Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. Van deze man gaan we nog horen opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in.
traplift prijs
vlaamse stand up comedians.
belgische stand up comedians. vlaamse stand up comedians. nederlandse stand up comedians. stand up comedians belgie. vlaamse stand up comedians. stand up comedians vlaanderen. belgische stand up comedians. vlaamse stand up comedians. nederlandse stand up comedians. stand up comedians belgie.
Audio
Humor antwerpse cultuurcentra.
Comedy Parade met Jens Dendoncker en Jan Linssen. vrijetijdscentrum de Schelde, vr 23 jun 2017 20.30 uur. Het vrijetijdscentrum stelt topcomedians Jens Dendoncker en Jan Linssen aan u voor in deze Comedy Parade. overkoepelende site voor de cultuurcentra van Stad Antwerpen.
Cameo
Home Steven Goegebeur.
Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven de anderen uit. Waar veel comedians agressief, dwangmatig en ongezellig zijn, blinkt Goegebeur uit in zijn knuffelgehalte. Hij heeft een zeer aangename, vlotte babbel en vooral brengt hij, simpelweg, steengoede humor.
lenen
Comptoir des Arts Brugge.
Als Godfather van de Vlaamse comedy hoeven we Kamagurka al lang niet meer voor te stellen. Veel jonge stand-up comedians begonnen met Kama als voorbeeld en dragen nu nog steeds de kama-legacy met zich mee. De ondertussen in Brugge wonende Kama brengt een tryout van zn nieuwe show. Een waardige afsluiten van een eerste seizoen Comedy Mondays. Kamarama: Stand up comedy.
verbindende communicatie
Ook Nederlanders begrijpen geen West-Vlaams VIER.
Vrouwen" zijn wel degelijk grappig en gevat" Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
17 november 2016. Ilse Bogaert merkt dat er steeds minder ruimte is voor stand-up comedy op TV. Als er dan toch stand-up getoond wordt, zijn het enkel mannen. Er is blijkbaar geen ruimte voor vrouwelijke artiesten. Comedy en vrouwen, het lijkt niet samen te gaan.
Alex Agnew Unfinished Business.
Death-thrashers Legion Of The Damned are confirmed for a show during the evenings Buma ROCKS! Ever since their debut album Malevolent Rapture from 2006, this four-piece from Limburg has been tearing it up in and outside of the Netherlands. all info: www.bumarocks.nl. The Rat Pack stelt voor: Alex Agnew met Mac The Knife. The legend is back! Bekijk de show lijst. Alex Agnew Antwerpen 1972 is een Belgisch stand-upcomedian. Agnew werd bekend toen hij in februari 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won Jury en Publieksprijs. Na lang te hebben getoerd in typische line-ups van een comedycollectief en comedypodia ging in 2006 zijn eerste avondvullende soloshow in première, getiteld KA-BOOM! liep het hele seizoen 2005-2006 en werd in 2007 uitgezonden op de Vlaamse televisiezender Canvas.

Contacteer ons