Op zoek naar vlaamse stand up comedians?


    
vlaamse stand up comedians

Hoeveel verdient een stand-upcomedian? Vacature.com.
Van comedywedstrijd tot Sportpaleis. Wat velen vergeten, is dat Philippe en Alex al jaren meedraaien: de eerste van 2006, toen hij meedeed aan de Lunatic Comedy Award, de tweede van 2003, toen hij het Leids Cabaret Festival won. Wat ook over het hoofd wordt gezien, is dat er hele perioden zijn waarin een cabaretier geen inkomsten heeft omdat hij teksten schrijft voor zijn nieuwe show.
Alex Agnew Be careful what you wish for.
De DVD van deze show werd opgenomen in de Antwerpse Arenbergschouwburg en werd ook door de Vlaamse televisiezender Canvas uitgezonden. In datzelfde jaar coacht hij ook Xander De Rycke voor het programma Comedy Casino Cup van de Vlaamse televisiezender Canvas.
COMEDYSHOWS.be.
Was 30/05 za 18 dec 21 Jacques Vermeire. Met dank aan onze partners.: COMEDYSHOWS.be organiseert volavond voorstellingen met de grootmeesters van de comedy: Alex Agnew, Philippe Geubels, Urbanus, Jacques Vermeire, Wouter Deprez, Guga Baul, Jens Dendoncker, Freddy De Vadder, Preuteleute.,
Vlaamse stand-upcomedians slaan handen in elkaar voor geheim. De Standaard.
Vandaag om 0805: Alle rijstroken in E40 weer vrij, ongeval in staart van file. Vandaag om 0728: Kwart van Vlaamse holebis deed al poging tot zelfdoding. Vandaag om 0559: Moeten bedrijven binnenkort meebetalen voor uitkering zieke werknemers? Vandaag om 0545: Video Grootschalige nachtelijke terreuroefening in Antwerpen. Vandaag om 0500: Video We denken soms te snel dat de strijd is gestreden. Vandaag om 0500: Hetero-adoptieouders gezocht. Vandaag om 0355: Magnette en Prévot verdedigen akkoord voor commissie van Waals parlement. Vandaag om 0300: Hoe beloningsgevoelig is uw kind? Gisteren om 2311: Video Theo Francken: Waarom neemt die man zijn gezin niet mee naar Beiroet, zoals alle andere Syriërs? Gisteren om 2123: Video De Wever: Dit was slecht theater met schitterende acteurs. Vandaag om 1257: Waarom we de Rosszee gaan beschermen. Vandaag om 1216: Radiohead mag Best Kept Secret 2017 afsluiten. Vandaag om 1116: Tienduizenden ontvoerd door IS om als menselijk schild te dienen. Vandaag om 0914: De race naar het Witte Huis: stand van zaken in de peilingen.
Topcomedians zakken af naar Antwerpse cafés Antwerpen Het Nieuwsblad.
En zondag kruipen al die grote namen op het podium, tijdens het tweede Antwerp Comedy Festival. 24 comedians in vijf verschillende cafés. Dat moet een geweldig leuke kroegentocht worden, zegt organisator Fokke van der Meulen. Nigel Williams, Adriaan Van den Hoof, Alex Agnew, Michael Van Peel, Bert Gabriëls en Han Solo. Ze behoren allemaal tot de eredivisie van de Vlaamse stand-up comedy.
Site Offline.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vel fermentum dui. Pellentesque vitae porttitor ex, euismod sodales magna. Nunc sed felis sed dui pellentesque sodales porta a magna. Donec dui augue, dignissim faucibus lorem nec, fringilla molestie massa. Sed blandit dapibus bibendum.
Comedy Parade CC Diest.
In Comedy Parade brengen verschillende comedians pure stand-up comedy met elk hun eigen stijl en eigenheid. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een MC, de gastheer van dienst. In Den Amer brengt MC Bas Birker toppers mee als Jens Dendoncker, Tom Bibo en Thomas Smith. Bas Birker ook gekend als de beste MC van de Lage Landen is een stand-up comedian pur sang. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, maar nooit kwetsend. Jens Dendoncker won de twaalfde editie van de Culture Comedy Award, dé stand-up prijs voor Vlaanderen en Nederland. Hij sleepte zowel publieks als juryprijs in de wacht. Hij wist zijn kunstje nog eens over te doen op Vlaamse bodem toen hij de Lunatic Comedy Award met ruime voorsprong kon binnenrijven.
Han Coucke Acteur I Comedian I Regisseur.
Naast Han solo richtte Han, samen met actrice Griet Dobbelaere, een humoristisch nevenproject op in de vorm van het gemengd cabaretduo Han en Grietje waarmee zij in 2019 de Vlaamse theaters onveilig maken. Voor Han solo bracht Han comedy in duo onder de naam Gino Sancti. In 2002 won het duo in Nederland het Amsterdams Kleinkunst Festival en tourde 13 jaar onafgebroken in Vlaanderen en Nederland.

Contacteer ons